dijous, 13 d’octubre del 2011

arriba la nit i em surten les ganes de fer coses des de la pell, tot el que demà es projecta, i pense que en efecte, només està aturat qui vol. arriba la nit amb les ganes que no he tingut a les nou del matí, quan haguera dit, sí senyors, em quede tot el dia al llit, i que bomben al món i als somnis. ho entens? és això, eixes peces que no encaixen, sentir-me a penes viva de matí i sentir que algú m'ha injectat adrenalina de nit, és això, no saber dir exactament el que em fa mal a la metgessa quan m'assec davant d'ella i ella atén el meu silenci i els meus embuts, i després, quan ja estic a casa, ja sense remei, notar les punxes menudes d'algun mal estrany per la cama esquerra.

és, malauradament, això, quedar-me sense paraules quan vull escriure alguna cosa que definisca aquest tros de vida, posar-li punts, comes al mapa, i vindre'm totes de colp, com si caigueren rost avall, i jo només te les poguera a escriure a tu en interminables correus. és exactament això del que te parle, enamorar-me de qui no em convé i deixar passar de llarg un home amb ulls menuts, però verds.

6 comentaris:

  1. Paraules plenes de sentiments, de neguits..., fer camí, per tornar a trobar i trobar-se.

    ResponElimina
  2. que bé tindre't a tu com a amiga, M.! amb estes coses que em dius!

    gràcies, Audrey, fem camí, com siga :)

    ResponElimina
  3. No t'has quedat pas sense paraules! I són molt maques.

    ResponElimina
  4. Tot un embolic, no? És això? I tindre la vida, el dia a dia, el cor i els pensament girats cap en avall? JO crec que escriure relaxa molt ( i de debó, cura) aixi que si almenys ja saps que ara ets un mapa sense comes ni punts ni rosa dels vents ja és molt. És un principi pense jo.
    Gaudeix avui que és diumenge!

    ResponElimina
  5. gràcies, Helena... a vegades, les sensacions i emocions van per un lloc i les paraules per altres, això em passa...

    Cinderella, jo també crec que la poesia i escriure és terapèutic, i ami em serveix :)

    gràcies, sí que el vaig gaudir, almenys la segona part del diumenge ;)

    ResponElimina