dilluns, 23 de maig del 2011

visites guiades

Com no comprendre-los? Com atendre a la mestra mentre darrere d’ella els elefants mouen la trompa i es refreguen en el fang?

Ara les girafes o els antílops,  ara el búfal o el rinoceront, tot els interessa fins que tenen tanta fam que els té igual que la hiena es passege a mig metre de distància d’ells, olorant el menjar que guarden en les motxilles, pot ser.

Jo els contaria que ací cap animal salvatge pot ser feliç, que les tanques encara que més boniques que els ferros de les gàbies, no deixen de ser tanques, que el cel és menut si un no pot travessar paisatges i veure com canvia el sòl sota els peus. Jo els contaria que açò no és una atracció de cap de setmana, que hauríem de deixar els animals en pau, que maleïts zòologics d’última generació... Però calle i seguim la visita i no els  parle de la manca de llibertat*.


* el que ens diferencia dels animals diuen que és la llibertat. Nosaltres podem triar, i a vegades, triem malament, com ahir triaren malament molts valencians, no cregueu?

3 comentaris:

  1. doncs sí, sí que ho crec, molts valencians i moltes valencianes ahir triaren malament

    ResponElimina
  2. I tant que van triar malament! açÒ és una vergonya! a veure si tenim sort i a Paco el tanquen (no tinc esperança però diuen que és l'últim que es perd, no?) o al menys el inhabiliten!

    Coralet! el BLoc ha tret un regidor a Teulada!

    ResponElimina