dimecres, 31 d’agost del 2011

últim dia d'agost, sembla que comença l'any demà, i tornen a faltar-te paraules. és setembre el mes més cruel, però també és el mes de la força. com algú que es prepara per al salt en el trampolí, els músculs en tensió, sabent que la caiguda no l'ha de rompre i ha d'eixir de l'aigua abans que el pensament de la caiguda l'ofegue. setembre és això, recordar la caiguda i la força amb què eixires de l'aigua per tornar a respirar. setembre, pot ser, aquest any, amague alguna cosa bella en les entranyes.

6 comentaris:

  1. També he pensat sempre que l'any comença en setembre... que porte coses bones, va! Feliç any nou i que tingues una bona nit de cap d'any!

    ResponElimina
  2. feliç any nou a les dues. pot ser sí que duu coses bones, setembre, qui sap...

    coralet

    ResponElimina
  3. "April is the cruellest month" (T.S. Elliot): trobo curiós el teu canvi de mes. Jo crec que és molt atractiva aquesta època de l'any, símbol de la maduresa encara jove.

    ResponElimina
  4. per a mi ho és setembre per experiències vitals. El poema d'Elliot és redó si és l'abril el mes més cruel, encara que jo personalment no estiga d'acord, que no poèticament. crec que el que he dit no té massa sentit... en fi... encara és estiu i està permés :)

    coralet

    ResponElimina