dimecres, 6 d’abril del 2011

fira del llibre d'enguany



Regalar sempre llibres que has llegit i has gaudit a les persones que estimes. Regalar llibres que no has llegit únicament en el cas que sàpies segur que a eixa persona en concret li agradarà molt, a excepció dels llibres de Jorge Bucay, de Fernando Savater i d'Arturo Pérez-Reverte, eixos mai es regalen. No encabotar-te en regalar poesia a la gent que no estima la poesia; no comences mai per Paul Celan si vols aconseguir que els agrade.Regalar llibres que no llegiries mai únicament en el cas que no siguen els tres autors citats anteriorment.
Regalar els teus exemplars només a les persones que estimes molt, o que per una o altra raó, són especials per a tu. Acceptar els llibres que et regalen sense posar-hi massa peròs, recorda que són regals, i no ho tenen perquè encertar (no amb tots comparteixes eixa afició -anava a posar-hi passió... ). No acceptar mai llibres de Jorge Bucay, Fernando Savater i Arturo Pérez-Reverte: estos els pots llençar al cap de qui te'ls regala sense preocupar-te per les conseqüències.
Per descomptat, aquestes normes es poden no seguir sempre que u vulga. Una llista de normes que no acabe amb aquesta frase no paga la pena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada